0735.542.102
casa.comenzi@josi.ro
Livrare la domiciliu exclusiv în BUCUREȘTI sau ILFOV

Despre noi

Despre Casa de Comenzi JOSI

Ne-am fi dorit să ne naștem în perioade firești de liniște și evoluție, dar viața ne-a surprins, grăbindu-ne să apărem în momente de nevoi impuse de contexte nedorite.

Așa că, suntem aici, pentru a fi aproape de nevoile consumatorilor noștri, cei care ne-au oferit creditul lor în toți acești ani, cei care ne-au ales, ori de câte ori ne-au cumpărat produsele.

Ne simțim responsabili față de comunitatea noastră și dorim să oferim un serviciu de LIVRARE LA DOMICIULIU, pe un portofoliu al produselor de top pentru consumul casnic, așa cum ne simțim responsabili față de oamenii noștri, echipa cu care lucrăm de atâția ani, spre a ramâne ancorați în business și aproape unii de ceilalți.

Josi – rămâne Compania Românească, aproape și devotată celor dintâi consumatori ai săi, din București, și sper să reușim să facem o treabă grozavă și în formula aceasta de online, să reușim să atingem același standard de performanță, chiar dacă vremurile ne amprentează pe toți.

Vă asigurăm că respectăm toate măsurile de prevenție și protecție impuse de situația generată de COVID-19, gestionând cu maximă atenție întregul flux operațional de la aprovizionare până la livrare – colegii noștri din echipele de livrări sunt echipați corespunzător spre asigurarea tuturor normelor de PROTECȚIE, PREVENȚIE și SIGURANȚĂ a produselor.

Echipa JOSI – aproape de TINE!